Om ReGuard

Kender du det, at du i hverdagens travlhed glemmer at slukke for lyset eller lukke vinduer, før du tager på arbejde? Eller kan du nikke genkende til usikkerheden om, hvorvidt du fik koblet alarmen til, før du tog hjemmefra eller forlod arbejdspladsen? Eller måske du ikke fik lukket for vandet efter dit sidste besøg i sommerhuset? De bekymringer kender vi – og netop dét blev startskuddet til Reguard. 

Ideen udsprang på baggrund af en ambition om at kunne tilbyde et fuldt digitaliseret låse- og sikringssystem i én løsning. Kasper Kornerup-Nielsen gjorde alvor af ideen i 2020, sagde sit faste job op som låsesmed for at forfølge drømmen om at blive selvstændig med et nyt koncept i markedet. Med sine mange års erfaring inden for branchen grundlagde han virksomheden Reguard. 

Vores mission er at gøre det nemt og smart at være sikker og tryg, når det kommer til boligen. Med vores løsninger kan du slippe bekymringerne om sikring af dit hjem og overlade dem til de smarteste og mest brugervenlige sikrings- og overvågningsløsninger på markedet, der alle er forsikringsgodkendte. 

Den nyeste teknologi giver dig sikkerhed og tryghed

Vores produkter er kendetegnet ved den nyeste teknologi. Teknologien i vores produkter betyder, at du kan styre hele din bolig på afstand – det kræver blot internetadgang fra mobilen. Herfra kan du styre alt fra alarm, overvågning, lås, adgangskontrol og dørtelefon. 

Vores løsninger er blandt markedets bedste, når det kommer en fuld digital styring af din bolig. Måden hvorpå vores produkter adskiller sig fra andre er, at vi har samlet alle services i én app, så du altid har en nem og brugervenlig løsning lige ved hånden. Dermed undgår du brug af flere apps til at håndtere de forskellige systemer.  

Vil du sikre din bolig?

På kort tid har vi oplevet stor vækst og efterspørgsel efter vores produkter. Det betyder også, at vi servicerer en lang række af forskellige kunder. Det omfatter både virksomheder, private og det offentlige. Fælles for dem alle er, at de ønsker en nem og brugervenlig løsning til styring af boligen. Der er ingen kunder, der er for små eller store. Derimod handler det om et behov og ønske om at kunne styre boligen på afstand gennem den nemmeste, smarteste og bedste løsning, som Reguard tilbyder. 

Ambitionerne for fremtiden er store. Vi er altid på udkig efter markedets og branchens bedste løsninger, så vi kan tilbyde de mest innovative og nytænkende produkter til at sikre din bolig. 

Som din professionelle sparringspartner kan vi hjælpe med at afdække dine behov, sørge for montering og installation samt udføre den nødvendige service. I hele processen har vi et stort fokus på høj kvalitet og din tilfredshed. Er du interesseret i en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din bolig? Kontakt os og hør mere. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Bliv kontaktet af Kasper

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage indenfor kort tid.

Eller ring på telefon 54 95 54 95 mandag til fredag, mellem klokken 7-17